Selecteer een pagina

Contact

Contactgegevens!

Heb je een vraag over de thee of de accessoires die ik verkoop? Wil je een cadeaupakketje samenstellen? Voor jezelf? Of voor een bekende? Stuur me een email of bel!

StudioT
Ellen van Koersveld-Koelman
Email                 studiothee@outlook.com
Instagram       StudioT puur thee voor jou
Telefoon          06-21599635
Kvk                     74827898

Bezoekadres: Kruittorenstraat 3, 7126 BH Bredevoort

Retourneren / algemene voorwaarden
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (herroepingsrecht). U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen van u thuis naar StudioT zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in onbeschadigde, originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht neemt u contact met ons op via studiothee@outlook.com. Zet in de mail uw contactgegevens, uw order/factuurnummer en hetgeen u wilt retourneren met ook de reden daarvan.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour is ontvangen.

Voor meer informatie over alle rechten & plichten verwijzen wij u door naar onze Algemene voorwaarden , in artikel 6 tot en met 8.