Selecteer een pagina

Kinderfeestjes – huur een themakist
Alle themakisten van StudioT zijn standaard ingericht voor 8 kinderen, alle benodigdheden voor een geslaagd kinderfeestje voor je zoon/dochter zijn inbegrepen. Uitbreiding van ’t aantal kinderen (tot maximaal 12) is mogelijk tegen een kleine meerprijs.
Jij als ouder regelt de versnaperingen en begeleidt de spellen, StudioT doet de rest.

Op dit moment zijn de volgende thema’s beschikbaar:

Magische Slijmparty (7 t/m 12 jaar)

Ongekend populair, ongetwijfeld ook bij jouw kind! Slijm maken! Daarom hebben we ook deze themakist samengesteld. In de kist vind je alle ingrediĆ«nten voor ’t slijm maken, een compleet draaiboek, potjes waar ’t slijm in kan en knutselmaterialen om ’t potje te versieren, mengkommen en lepels. Maar ook een tafelkleed, vlaggenlijnen, borden, bekers etc. om het feestje compleet te maken.

Decopatch – knutselen met papier & (dieren)figuren (7 t/m 12 jaar)

Houdt je kind wel van knutselen op een kinderfeestje? Hoe leuk is het om samen met je vriendjes/vriendinnetjes te decopatchen! Je eigen figuur kiezen, scheuren met vrolijk gekleurd papier en heerlijk aan de slag samen. Je maakt je eigen kunstwerk en natuurlijk mag je deze na afloop van ’t feestje meenemen naar huis. In de themakist vind je alle materialen voor het decopatchen en een compleet draaiboek. Maar ook een tafelkleed, vlaggenlijnen, borden, bekers etc. om het feestje compleet te maken. We hebben de keuze uit de volgende decopatch figuren: Dinosaurussen, salamanders eenhoorns, giraffen, konijnen, katten en herten (beperkt op voorraad, dus tijdig reserveren). Naast dierenfiguren is het tevens mogelijk om te decopatchen op een krukje, vogelhuisje, een (schat)kistje etc.

Knutselfeestje – diverse varianten beschikbaar
Op knutselgebied heeft StudioT reeds ruime ervaring op gedaan. Denk aan het versieren van MDF figuren met foamclay, decopatch of verf/stiften, maar ook bijvoorbeeld (schouder)tasjes pimpen, knikkerzakjes pimpen, mini moestuintjes maken etc. Graag zet ik dit om in een thema(knutsel)kist op maat voor jouw zoon/dochter! Laat gerust even weten waar je voorkeur naar uit gaat, graag denk ik met je mee!