Selecteer een pagina

Kinderfeestjes – huur een themakist
Alle themakisten van StudioT zijn standaard ingericht voor 8 kinderen, alle benodigdheden voor een geslaagd kinderfeestje voor je zoon/dochter zijn inbegrepen. Uitbreiding van ’t aantal kinderen (tot maximaal 12) is mogelijk tegen een kleine meerprijs.
Jij als ouder regelt de versnaperingen en begeleidt de spellen, StudioT doet de rest.

Op dit moment zijn de volgende thema’s beschikbaar:

Kook-en bakfeestje (4 t/m 9 jaar)

Hoe leuk is het als alle kinderen verkleed zijn als een heuse kok/bakker en samen aan de slag gaan om koekjes te bakken, of misschien wel cakejes of een pizza….. In de themakist zitten alle materialen en een compleet draaiboek voor een middag vol plezier. Denk aan materialen zoals deegrollers, beslagkommen, een mixer, recepten, de verkleedkleding etc. Maar ook een tafelkleed, vlaggenlijnen, borden, bekers etc. Vanwege de beperkte houdbaarheid zijn de ingrediënten zelf niet inbegrepen bij deze themakist. 

Magische Slijmparty (6 t/m 12 jaar)

Ongekend populair, ongetwijfeld ook bij jouw kind! Slijm maken! Daarom hebben we ook deze themakist samengesteld. In de kist vind je alle ingrediënten voor ’t slijm maken, een compleet draaiboek, potjes waar ’t slijm in kan en knutselmaterialen om ’t potje te versieren, mengkommen en lepels. Maar ook een tafelkleed, vlaggenlijnen, borden, bekers etc.