Themakisten verhuur – Prijzen inclusief btw
Themakist ingericht voor 8 kinderen kost 50 euro, oftewel slechts 6,25 euro per kind
Ieder kind extra (tot maximaal 12 kinderen) 5 euro p/p
Borg 30 euro*

Optioneel: Het huren van de ranjatap (inhoud 5,8 liter) is mogelijk, de huurprijs bedraagt 5 euro

Bezorgen en ophalen van de themakist kan ik voor je regelen, tegen 10 euro per rit (binnen een straal van 25 km vanaf Aalten gerekend). Het opsturen per post van de themakist is mogelijk tegen 7,50 euro (voor de heenzending, retourzending op eigen kosten).

Kids vermaak tijdens evenementen

StudioT is in te huren voor op een kermis, festival of ander evenement. Denk bijvoorbeeld aan een compleet verzorgde knutseltafel, maar ook een themafeestje op maat, een pannenkoekenfestijn behoort tot de mogelijkheden.
Prijs is afhankelijk van diverse omstandigheden, zoals ‘t aantal kinderen dat verwacht wordt, de duur van ‘t evenement, het soort thema en de bijbehorende materialen etc. Graag ga ik in overleg over de mogelijkheden, mijn streven is om een prijs inclusief af te geven zodat er daarna ook geen bijkomende kosten zijn. Dus een prijs inclusief alle materialen, voorbereidingstijd, reiskosten en btw.

*De borg ontvang je terug als je de themakist inlevert in dezelfde staat als je deze hebt ontvangen en deze door ons is nagekeken op eventuele mankementen en/of beschadigingen