Selecteer een pagina

Deze groep is speciaal voor meiden van 10 t/m 15 jaar, die graag creatief bezig zijn maar dan wel met leeftijdsgenootjes.

Naast dat we creatief bezig zijn, denk aan knutselen maar ook bijvoorbeeld aan koken/bakken, is er ook gelegenheid om samen te kletsen, een spelletje te spelen of wellicht wel samen je huiswerk maken. Belangrijk vind ik dat jij als tiener inspraak hebt, meedenkt over de ideeën/mogelijkheden om samen een leuke agenda samen te stellen. Ik ben de gastvrouw en zorg dat ’t niet ontbreekt aan materialen, een kopje thee, wat lekkers e.d. Als er behoefte aan is, dan ben ik er voor je in de vorm van een luisterend oor, het doen van een spelletje dan wel het helpen maken van je huiswerk. 

Op vrijdag 11 oktober om 15.30 uur vindt er een brainstormsessie plaats. Voor meiden die graag willen meedenken over de nieuwe ideeën voor de tienermeiden club. Aan bod komen de soort activiteiten die jullie meiden graag willen doen, de frequentie om samen te komen, maar ook de bijdrage per keer of periodiek. Wil jouw dochter hieraan deelnemen, stuur me gerust een bericht op info@studiot.nl of via de mobiel 06 21599635.