Wie is Ellen?
“Mijn naam is Ellen van Koersveld-Koelman, geboren en getogen in Aalten. Getrouwd met Rik en moeder van twee dochters en een zoon. Van jongs af aan wist ik al dat ik “iets” met kinderen wilde gaan doen, als ik later groot zou zijn. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de kinderopvang, de laatste jaren als mede eigenaresse wat meer “achter de schermen”. Ook volgde ik diverse cursussen op het gebied van coaching en training voor kinderen. Naast StudioT, waar ik vooral heel veel van mijn creativiteit en enthousiasme kwijt kan, ben ik ook kindercoach (onder de naam Bij Ellen).

Waarom de naam StudioT?
Een flinke klus, dat was het! Ik wilde een hippe naam, die niet snel verveelt. Ook moest de naam staan voor (uiteraard) thee, creativiteit, thema’s, toegankelijkheid en laagdrempeligheid. Hele lijsten met namen zijn er gemaakt, doorgestreept, opnieuw op de lijst gezet enzovoort. Na enkele avonden zwoegen is het deze naam geworden en ben ik er heel blij mee!
Zo komt de thee, waar ik een grote passie voor heb, terug in de letter T (je spreekt het immers hetzelfde uit). Maar door alleen de letter T in je naam te noemen, kun je eenvoudig meerdere kanten op! Denk aan Themakisten, Thema, Taart, Tieners, Traktaties, Thee en ga zo maar door!

Waar wil StudioT naar toe? Dromen heb ik, net als ieder ander. Belangrijk is om mijn gevoel te volgen, mijn creativiteit te laten gaan, te luisteren naar mijn doelgroep, zodat er nog heel veel mooie, nieuwe ideeën uitgewerkt kunnen worden.