Wie is Ellen? (op foto rechts)

“Mijn naam is Ellen van Koersveld-Koelman, geboren en getogen in Aalten. Getrouwd met Rik en moeder van twee dochters en een zoon. Van jongs af aan wist ik al dat ik “iets” met kinderen wilde gaan doen, als ik later groot zou zijn. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de kinderopvang, de laatste jaren als mede eigenaresse wat meer “achter de schermen”. Ook volgde ik diverse cursussen op het gebied van coaching en training voor kinderen.
In het najaar van 2018 start ik met de opleiding tot kindercoach, om mezelf nog wat meer te ontwikkelen en om nog meer verdieping te kunnen bieden binnen ons aanbod aan workshops en activiteiten. In de loop der jaren ontwikkelde ik een passie voor (pure) thee en zo ontstond zo langzaamaan het idee om dit alles te gaan combineren, kwam ik begin 2018 Marleen tegen via een bericht op Facebook en zo ontstond al snel het idee voor StudioT.

Je kunt mij persoonlijk omschrijven als (hoog)sensitief, introvert, geduldig en betrouwbaar. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan tijd doorbrengen met mijn gezin, wandelen, hardlopen, gezellig kletsen en erop uit trekken met vriendinnen en gezelschapsspelletjes doen. We wonen dichtbij de bossen en andere prachtige natuur. Daar ben ik dan ook graag te vinden o.a. om vrije tijd door te brengen maar als het kan ook om te werken”.

Wie is Marleen? (op foto links)
“Mijn naam is Marleen ten Haaff-Tiggeloven en ik ben getrouwd met Rick. Samen hebben we 3 dochters en sinds 2003 wonen we samen in Lichtenvoorde. Ik ben altijd al erg creatief geweest en vind het heerlijk om van alles uit te proberen op dat gebied, zowel privé als in mijn werk. Ik heb jaren als ambulant begeleider en activiteitenbegeleider gewerkt en de laatste tijd als gastouder. Ook heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van (activiteiten)begeleiding, coaching en weerbaarheid van diverse doelgroepen. Naast lekker creatief bezig te zijn met mijn eigen kinderen, wil ik dit ook graag delen met anderen. In mijn werk heb ik met allerlei doelgroepen en leeftijden gewerkt en dat is iets dat ik nu ook graag wil blijven doen. Ik kwam in contact met Ellen en al snel hadden we samen geweldige plannen voor onze gezamenlijke interesses en ideeën. Naast StudioT organiseer ik samen met Nelleke de Kidzbeurs in Lichtenvoorde. Ook hier kan ik mijn creativiteit in kwijt en probeer ik twee keer per jaar een gezellige beurs te organiseren voor deze leuke doelgroep. Momenteel volg ik samen met Ellen de opleiding tot kindercoach. Naar mijn idee een hele mooie aanvulling in wat ik doe en belangrijk vind in de omgang met kinderen.

Waarom de naam StudioT?
Een flinke klus, dat was het! We wilden een hippe naam, die niet snel verveelt. Ook moest de naam staan voor (uiteraard) thee, creativiteit, (work)shops, toegankelijkheid en laagdrempeligheid. Hele lijsten met namen hebben we gemaakt, doorgestreept, opnieuw op de lijst gezet enz. Na enkele avonden zwoegen en honderden Whatsapp-berichtjes over en weer zijn we tot deze naam gekomen en we zijn er heel erg blij mee! Zo komt de thee toch terug in de letter T (je spreekt het immers hetzelfde uit), maar door alleen de letterT in je naam te noemen, kun je eenvoudig meerdere kanten op! Denk aan Thema, Taart, Thee, Tieners, Theekransjes, Thuis en ga zo maar door! Waar willen we naar toe? Dromen hebben wij, net als ieder ander. Belangrijk voor ons is om ons gevoel te volgen en daarnaast te luisteren naar wat jullie, onze doelgroepen willen. Juist door die oprechte aandacht voor elkaar te hebben, ontstaan de mooiste contacten en initiatieven. We zijn benieuwd wat StudioT ons verder nog allemaal brengt. Voorop staat dat we serieus bezig zijn met wat we allebei heel leuk vinden om te doen, want het belangrijkste in je leven is toch dat je dingen doet die bij je horen en dat doen wij.. samen met elkaar..